RGB-s HDD az ADATA-tól

A gaming termékeknél lassan megkerülhetetlen dolog lett az RGB, ha így megy tovább, előbb-utóbb nagyítóval kell majd keresni azokat az eszközöket, amelyekben nincs RGB-s világítás beépítve. Az ADATA viszont talált egy olyan termékcsoportot, amely eddig kimaradt az RGB-sítésből: a külső merevlemezek.

Hogy erre miért volt szükség ill. lesz-e rá kereslet az majd kiderül. Jómagam például nem vagyok híve az RGB-s dolgoknak.

ADATA HD770G

Ha valaki a külső winchesterét is a szívárvány színeiben szeretné látni, az -t választva már erre is van lehetőség. A hagyományos mobilmeghajtókhoz képest extrém külső kialakítású dobozon két fénycsík fut végig, de a köztük lévő terület lyukacsos mintázatán is átszűrődik a fény.

A HD770G ráadásul az IP68 szabványnak megfelelően por-, ütés- és vízálló kivitelű, így strapabíró társunk lehet adataink cipelésekor. Akár 1,22 méter magasból történő leejtést is túlél, de ha vízbe ejtjük, sincs nagy baj: két órát kibír 2 méteres mélységben. Ezen kívül adataink biztonságáról gondoskodik még a 256-bites AES-titkosítás is. 1 és 2TB-os változatokban lesz elérhető és 3 év garanciával kínálják majd.

Képek: Adata

(Visited 12 times, 1 visits today)

hozzászólás küldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük