Új előzetest is kapott a játék a pontos premierdátum mellé. A Sony megtartja jó szokását és magyarul adja ki a játékot. Szeretjük is érte, Nagyon.

Hideo Kojima miután szakított a Konamival, a Sonyhoz tette át a székhelyét, hogy stúdiójával egy vadonatúj PlayStation 4-exkluzív játékot készítsenek. Ez lesz a Death Stranding, amelyről először még a 2016-os E3-on hallhattunk. A készítők az elmúlt közel három évben nem nagyon árasztottak el minket infókkal, videókból vagy játékmenet-bemutatókból meg még ennyit se kaptunk. Többnyire csak a különböző rendezvények, show-k alkalmából számíthattunk valami újdonságra. Persze ott is elvétve néha, néha. De most végre megtört a csend és minden gamer egy szebb reggelre ébredhetett.

A sztori szerint az emberiség már megint a pusztulás szélére sodródott, ám ezúttal még a kisebb-nagyobb közösségek is eléggé eltávolodtak egymástól. Mi Sam Porter Bridgest fogjuk alakítani, aki azt a feladatot kapta, hogy lépjen kapcsolatba a kolóniákkal és minél erősebb köteléket hozzon létre köztük. Csakhogy a világ nem épp veszélytelen, különös, árnyékszerű lények járják, amiket nem is lehet szabad szemmel látni, csak egy különleges gép segítségével.

A csecsemőt egyenlőre nem tudom hova tenni. Hogy neki mi lesz a szerepe nem tudom s nem is találtam erre utalást vagy információt. És többen vagyunk akik találgatják.

Premier dátum: 2019. november 8-án fog megjelenni kizárólag PlayStation 4-re. Örömteli hír, hogy az utóbbi évek PlayStation 4-exkluzív címeihez hasonlóan ez is kap majd magyar feliratot, hogy a sztorit még jobban megérthessük. Aki ellenállhatatlan késztetést érez, hogy megvegye a játékot, az már mától előrendelheti azt, hogy később erre már ne legyen gondja. Mindjárt több kiadás közül lehet válogatni, amelyek megannyi extrával hívogatnak.

Standard Edition:

  • Chibi Ludens PSN avatár
  • PS4 dinamikus háttér a premierkor
  • Sam napszemüvege aranyból
  • Sam baseball sapkája aranyból
  • Speed Skeleton aranyból (felgyorsítja Sam mozgását)
  • Armor Plate aranyból (mindenféle sérüléssel szemben véd)

Forrás: wccftech

(Visited 17 times, 1 visits today)

hozzászólás küldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük