Augusztusban startol a WoW Classic

A Blizzard úgy tűnik, megszerette az augusztus végi időpontokat: a World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője, a tavalyi Battle for Azeroth és a két évvel korábi Legion egyaránt a nyár utolsó napjaiban került a boltokba. És most újabb játékuk kapcsán találkozhatunk hasonló dátummal: a World of Warcraft Classic 2019. augusztus 27-én indul el. Nálunk konkrétan éjfélkor rajtol.

A login képernyő anno 2004

És ha valaki esetleg nem tudná, mi az a WoW Classic: a 2004-ben (Európában 2005 elején) indult MMORPG alapverziója (amelyre szokás “vanília” megjelöléssel hivatkozni), felújított köntösben, a megjelenéskori funkciókkal. De jómagam így 15 év aktív játék után sem tervezem, hogy visszatérek a játékhoz. Sőt, ahogy nézem a kommentek áradatát, más sem. Amióta a Blizzardba beszabadult az Activision azóta minden más lett. A Battle of Azeroth, PVP része egyszerűen élvezhetetlen lett. De persze ez a saját véleményem csak. Sajnos nem tudunk adatokat, hogy jelenleg mennyien játszanak az aktuális kiegészítővel, de valószínű, hogy nem véletlen.

A Béta:

A Blizzard május 15-től meghívott játékosokkal zárt bétatesztekbe kezd. Ezek mellett minden hónap második felében lesz pár nap “stress test” fázis a szerverek terhelésére. A tesztekre már lehet jelentkezni.

Kis kedvcsinálónak pedig itt van az anno első Trailer ami a játék előtt érkezett. Aki játszott vele anno vagy akár még mai is. Nosztalgikusan tekinthet rá vissza.


World of Warcraft Cinematic Trailer
(Visited 30 times, 1 visits today)

hozzászólás küldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük